lördag 14 maj 2011

Layout " Tur med båten"

Godmorgon kära besökare!
Igår försökte jag flera gånger med att göra inlägg.... det var ngt fel på bloggers saijt. Nu idag på morgonen fungerade det.... skööööönt! Vilken underbar och härlig dag vi har med strålande sol och blå himmel. Hoppas att det får vara så här idag när man är ledig.... Snart ska jag, Robin och hunden Aussie ut på promenad och vi låter pappa få slumra vidare en stund till...

Då snart alla har lagt i sina båtar och varit på sjön och njutit så kommer här en layout när vi var ute med båten sommaren 2008. Stämpeln kommer från Skogstokiga! Klicka på bilden så ser ni bättre! Har använt en massa glossy accent och fotomattan är i orange acrylfärg....


Ikväll ska jag till Robins gudmor på Eurovision, det ska bli så skoj! Har fått Evas Melodifestivalfrågor med facit som jag tänkte testa på tjejerna... TACK Eva! Hennes blogg hittar ni här!

Önskar er alla en trevlig helg och en spännande TVstund ikväll! HEJA SVERIGE!!!

Kramizar Susanne

3 kommentarer:

Marie Havén sa...

Hej Susanne!
Så underbart härlig sommar LO du gjort. Härliga färger.
Nu längtar man att det ska bli varmt och gott igen. Vi har haft lite dåligt väder ett par dar.

Idag blir det en liten tur till stan och handla lite blomplanter och jorgubbs- och smultronplantor:)

Hoppas ni får en skön Lördag.
Vi hörs.
Kramizar
marie.haven@hotmail.com

Louise sa...

Vilken härlig LO. Sådan far sådan son heter du ju. tror Robin kommer bli pappa upp i dagen. Ha en jätte trevlig kväll och var rädd om dig och hela familjen så klart.
Många Kramar Louise

Eva sa...

Åhh vilken härlig LO, den inbjuder till havet!
Såg att Majadesign snart kommer med en ny serie papper...jag tror den heter Båtliv eller Skärgårdsliv. Mycket hav var det i alla fall..båtar och fyrar...troligen något för dig!
Ha det gott
hälsar Eva