Barnkläder till salu!

Har en son på 4 år och har fortfarande ej gjort mig av med någonting.... Har kläder, leksaker samt allt annat man behöver som liten kille. Vi bor i Kalmar och jag kan leverera hem om det är max 1 mil. Annars tillkommer postens avgifter för att skicka sakerna...

Kommer att lägga in bilder så småningom när jag får lite tid över men skulle ni vara intresserad så är det bara att maila mig. susanne_b68@hotmail.com

 Babybjörn smart potta. Den är både stabil och bekväm tack vare den ergonomiska utformningen. Det ordentliga stänkskyddet ser till att ingenting kommer utanför pottan. Innerpottan gör den enkel att tömma och göra ren. Pottan är PVC-fri och innehåller inte bisfenol A, ftalater, kadmium, bly, brom eller klor. Plasten är dessutom återvinningsbar.
Pris: 100 kr ( rek.pris i handeln ca. 250 kr)
 Denna praktiska skötbädd har ett mjukt och skönt frottéöverdrag som är enkelt att ta av och tvätta.
Pris: 100 kr
 BABYBJÖRN Bärsele Active är en rejäl bärsele, perfekt för dig som lever ett aktivt vardagsliv och vill kunna bära ditt lilla barn under längre stunder. Den är extrautrustad med ett justerbart ryggstöd som ger bekväm stadga i ländryggen och hjälper till att avlasta axlarna. Den är utvecklad i samarbete med medicinsk expertis för att vara optimal för det nyfödda barnet. Från 3,5 kg - 12 kg. 
Pris: 400 kr ( nypris: 999 kr)
 Badbalja från IKEA samt ställbar badhjälp i plast som justeras med barnets längd. Badhjälpen står stadigt och säkert tack vare dess sugproppar. Badhjälpen är inköpt på Babyproffsen i Kalmar.
Pris: 150 kr