onsdag 11 december 2013

Hoppas allt är bra med er.....Jag hade förhoppning att jag skulle kunna hinna med en massa bloggrundor nu på hösten, men ack så dåligt det har varit på den fronten. Jag har iallafall hunnit med en del snabb besök hos er och sett så mycket fint det skapas runt om i Sverige... Jag har hunnit med att skapa tre kort som är beställningar och nu är det bråttom att hinna med att få några julkort skapade med... Det får bli lite enkla isånafall. Nu tänkte jag visa ett kort till en seglarkille som fyllt 50 år så får jag visa dopkortet samt grattiskortet senare....

 Mallen har jag gjort själv... kanterna är inkade med gesso. Stämpeln med måsen på pålen kommer ifrån Storyhouse och är designad av Hella. Den flygande måsen kommer från Bildmålarna. Rodret är från Skogstokiga och 50 är diesat med Tim Holtz alfabet.
 Har använt riktiga snäckor samt tjärad tamp
 Fisken har jag maskat så det blev två och den kommer ifrån Kaisercraft. Kompassen kommer ifrån Deep Red, USA. Textstämpeln är ifrån Landstoken, den som är stämplad och den andra är utskriven från datorn. Notdiesen är från Memorybox.
 Några dies från Marianne Design
 Baksidan med Magnoliastämpel samt min namnstämpel
 Färgläggning med copics: B32, B34, B37, B39, C00, C1, C3, E43, E44, E47, E00, E11, E21, R11.
Presenten fick bli i seglarsäck sydd på Kalmar Marina med tryck av Tim Holtz alfabet där jag använde mig av stencilen som blev över. Jag använde Archival ink, Black.

Nu kära vänner måste jag rusa för att hämta sonen samt hans kusin.
Jag ska försöka en annan dag att skriva in lite mer info om stämplar samt färger jag använt.

Ha det bäst i mörkret!

Kramizar Susanne

5 kommentarer:

Anneli Mellstrand sa...

Åh vad kul att höra från dig, kortet är superfint med alla detaljer ......
Kram på dig
//Anneli

Lena sa...

Hej..vad kul att få se något från dig igen..å jag gillar ju marint så detta kort föll mig i smaken!!
Jättefint!!

Kram Lena

Pysseltokiga Marie sa...

Hej Susanne!
Såååå läckert kort du gjort, me like:))Häftig design:)) Läckra stämplar och du har färglagt dem så fint:))
Du är så duktig:))

Må så gott
Kramizar Marie

Cornelia sa...

Helt härligt kort med tillhörande present! Sköööön stil och mycket välarbetat!

Önskar dej en god fortsättning på det nya året!

Frida sa...

Wow, vilket fantastiskt fint kort! Älskar att det är i ett annorlunda format och att du har strösslat det med så många fina detaljer, särskilt de riktiga snäckorna gillar jag! Och så din egen namnstämpel, var har du hittat den och vad står det på den?

Jag har precis startat en ny scrapbookingbutik online - honeybunny.se och skulle behöva lite expertråd från någon duktig som dig. Om du har tid och lust så får du jättegärna kika in på vår sida och ge lite feedback om vad du tycker om våra produkter, om du saknar något eller om du vet några produkter/märken som du skulle vilja se i vårt sortiment. Som tack för hjälpen så skulle jag vilja ge dig 20 % rabatt på ditt första köp. Maila mig dina tankar på så skickar jag dig din rabattkod :)

// Frida