måndag 29 april 2013

Scrapträff i Västervik

Då är denna helgen över och jag längtar redan till nästa..... Så härligt att få komma på dessa träffar som Mia på Hobbyhärvan anordnar, mysa och skratta med alla härliga tjejer och Susys son, Oliver. Träffade Anneli från Linköping som jag ej träffat innan, bara bloggat med... en underbart go och trevlig tjej visade det sig :) Vid mitt scrapbord satt Louise, PiaPuma, Susy och hennes son och det var ett härligt gäng att sitta bredvid. Jag hade även turen att få sitta bredvid Oliver, 14 år och redan fulländad scrappare och en mästare på färgläggning.... Om ni klickar på de länkade namnen så kan ni gå in och se de andras härliga alster :) Det bjöds på frukt, godis, mackor och helt underbara små cup cakes som Mias dotter bakat samt olika sorters drycker, så vi behövde ej gå hungriga och fick en massa energi till skapandet.... Det bjöds även på en massa roliga demos och tävlingar...På lördagen var jag med i två tävlingar, den ena var att skapa en LO och den andra ett kort. LO´n måste innehålla 2 fotografier samt en vintagebild. pappersval och övriga dekorationer var valfritt.... Den andra tävlingen var att skapa ett kort så enkelt och med så få dekorationer man kunde" Less is more". Det fanns även en tredje tävling med skiss som jag ej hann med....Man kan då säga att helgen var lyckad på många sätt :) Jag kammade hem 3 första vinster... Jag vann på LO samt delade första platsen med PiaPuma i "Less is more" och även kort tävlingen på söndagen som jag delade första platsen med Louise, där man skulle skapa ett kort av ett tilldelat hemligt motiv samt förbestämd färg. Visst blir man glad att bli framröstad till så många vinster samtidigt som jag blir generad att ta emot alla dessa vinster när jag egentligen känner att vinsterna borde fördelas jämnare bland deltagarna. Dock hade alla chansen att vinna då det var första och andra priserna som röstades fram och de andra lottades ut....Reglerna har ju inte jag gjort så en liten tröst är det iallafall... Tack till alla SPONSORER och alla de fina priserna....HÄR kan ni se vilka företag som var med och sponsrade samt läsa om träffen och titta på foton... Nu tänkte jag att ni ska få se två av mina vinnande bidrag från lördagen. Det andra vinnande kortet samt priser får ni se i nästa inlägg.
 Dessa foton är från vår senaste Provo resa. Mönsterpapper kommer från IOD, Creativ Imagination och jag tycker de är så vackra. Stämpeln med tamp samt fåglarna fick jag låna av PiaPuma, TACK! Runt LO´n har jag använt mig av en MS stansar "Deco Shells... Klicka på bilden så ser du bättre.
 Blomman är av läder och har fått inka gold på sig, snäckor från m-pappret som jag klippt ut och jobbat med, sjöhästen är av metall med en massa kladd på och några resinswirlar. Kantpunchen med snäckorna kommer från Martha Stewart och sen är "let´s hang out" tagen gjord av krympplast. Den runda cirkeln med sjöstjärnan blev min vintagebild och den fick ett lager av craccle accent på sig.
 Palmen är gjord av stencil, Dreamweaver embossing pasta samt micropärlor. Jag är jättenöjd med denna layouten och hoppas att ni också tycker om den...

"Less is more" korttävling
 Mönsterpapper från G45" Secret Garden Collection" Textstämpeln kommer från Skogstokiga.
 Fjärilen är från Lisas blogg, HÄR! Den är chalkad och doppad i utee. Pistillerna från en ranka där jag fick måla över pistillstjälken som var grön, med svart penna.
Insidan med en bild från samma pappers serie...

Det var allt för idag....TACK för besöket och välkommen tillbaka!

Kramizar Susanne

10 kommentarer:

Susy sa...

Hej Susanne!

Vilken härlig helg vi har haft, så himla mysigt att äntligen få träffa dig!
Oliver var så glad för att få sitta brevid dig, han tyckte du var så snäll (och det är du verkligen)!
Ditt kort är så vackert och layouten likaså!

Längtar redan tills vi kan träffas igen!

KRAM SUSY

Anneli Mellstrand sa...

Åh vad mycket fint du skapat inte undra på att du vinner ......förstår att ni haft det mysigt det hade vi nere på odengården också blev natt scrapping så man är trött idag ......
Krammmm
Anneli

onkis sa...

Va roligt att träffas och pyssla så där.

Förstår att du vann priser med så fina alster,grattis!
Kram!

Päivi sa...

Vilken härligt somrig layout och underbart kort!

Trevlig Valborg! Kram

Monica W sa...

Så kul att få se vad du skapade på träffen. Jag visste inte alls vem som skapat vad till tävlingarna. Klart du är värd lite vinster med så fina saker. Men helst vill man ju att alla ska vinna för alla bidrag var så bra. Roligt att få träffa dej och alla andra. Det är så kul att få hjälpa Mia med dessa träffar.
Hoppas vi ses snart igen, att tiden ska springa till nästa träff.

Pernilla ~Pillan~ sa...

Låter som en toppenhelg!! Underbart att umgås med goa personer och bara frossa loss bland alla scrapsaker. Men grattis till alla vinsterna så roligt att bli framröstad så många ggr! Du har haft tur med vinster det senaste ;-)
Trevlig valborg. Kram

Åsa/asamia sa...

Å vad roligt med scrapträff, synd att det var lite väl långt bort för mig.
Du har gjort superfina alster på träffen!

Majsan sa...

ÅHH vad jag skulle velat vara där hos er, men men det går ju flera tåg ;).
Layouten är ju bara såå härlig, superfiiint!!
Och kortet är så vackert,såå snygga papper.
Grattis till vinsterna!!

KRAMAR MAJSAN

Pysseltokiga Marie sa...

Hej Susanne!
Åhhh så fina grejer du hann göra på träffen:)) Inte undra på att du vann så många ggr:)) Du är sååå duktig:)) Grattis!:))

Må så gott och ha en fin helg
Kramizar Marie

MezzaNotte sa...

Åh, så glad jag är för din skull! Du gör ju underbara alster så inte konstigt att du går och vinner! Kort och layout e bara helt bedårande vackert gjorda! Härligt att få vara på träff och sitta och skapa. Massa kram till dig och ha en fortsatt härlig helg!