söndag 21 april 2013

Hello Beautiful

Så heter april månads kit från Swirlydoos.... det är ett underbart kit att scrappa med och denna månad tänkte jag vara med i utmaningen som de har efter en skiss som Beggahuna har gjort...Gå in och titta HÄR för att se flera av hennes underbara skisser.....De mönsterpapper jag använt kommer från Donna Salazar " Natural Beauty" och dekorationerna som jag använt är Blue Fern Studios chipboard som jag färglagt, Kaisercrafts Rub ons" Magnolia Grove", Primas Wood Buttons samt från eget förråd har jag använt mig av TCW:s 6x6 template "Mini Branches" där jag använt mig av Distress ink" Weathered wood" för att få fram en trädskugga. Titeln är också en Rub ons från Tim Holtz " Remnant Rubs" samt en TH metallfågel infärgad med bla LuminArte färgen "pink grapefruit" som följde med i kitet. Jag har även stämplat på OH-plast, klippt o klistrat fast runt fotot i mitten på Robin. Från kitet har jag även använt mig av zig zag bandet.....Det var allt för denna gången.... Tack för att ni besöker mig :)

Önskar er en underbar vecka!

Kramizar Susanne

7 kommentarer:

Love, Lena sa...

Alltid lika proffsigt!!! Kram

MezzaNotte sa...

Vacker och finstämd LO! Riktigt vacker och välgjord. kram Katja

Cecilia sa...

Herlig LO Ssanne!
Utrolig fint med rub-ons og tøft med treet i bakgrunnen. Kjenner en scraplift på vei her! :)
Klem Cecilia

Kristina ScrapSalig sa...

Wow, så mycket inspiration här finns sedan jag sist kikade in! Din LO är udnerbar, goa och busiga foton och supersnyggt arrangerad!

Roligt att få se bilderna från scrap-eventet och allt fint du shoppat! Tavlan du skapade blev verkligen superläcker, härliga färger och underbart kreativ! Hoppas att du ger dig på det där igen! =)

Tack för rara ord inne hos mig, uppskattar det varmt och mycket!

Ha det gott, kram!

pojjo sa...

Super snyggt, älskar bakgrundspapperet. Rustiskt och ger en värme i Lo´n :D Snyggt jobbat

Pernilla ~Pillan~ sa...

Åh jättefin LO! Måste få gjort lite nya LOs snart, har haft mer dille på minialbum och project life det senaste. Tack för tipset om skisserna , då kanske jag får lite ny inspiration. Kram Pillan

onkis sa...

Verkligen en snygg LO,
du får då till det snygg!
Kram & ha en trevlig helg!