onsdag 29 februari 2012

Nu ska jag stilla er nyfikenhet...I dag har jag och min man varit iväg på något nytt..... Vi har börjat ett nytt liv och nu ska vi ge våra kroppar ett hälsosammare liv, det ni.... Vi har skaffat oss en kostrådgivare, Jenny samt Jesper på Malkars som personlig tränare. Denna veckan är det viktigt för oss att komma igång att äta våra mellanmål, som vi båda har slarvat mycket med samt byta ut alla snabba kolhydrater såsom pasta, potatis, ris och bröd mot grönsaker istället. Känner just nu att planeringen är tung om vad vi ska äta varje dag. Men man lär väl sig så småningom, vi har ju bara ätit  på detta sättet i två dagar just nu och allt kommer snart att fungera, det vet jag. Idag hade vi  första träningspasset som jag tycker fungerade bra....Nog om detta!!!

Tänkte jag skulle visa ett kort som Eva Karlsson introducerade på en scrapträff i vuxenskolan. Det var Jag, Eva.K och hennes barnbarn, Anneli.M, Louise med sin dotter Emilia.Det var ett roligt sätt att göra kortet på och ej heller så svårt.

Den vackra digitala bilden fick jag av Eva. Det är svårt att se Kanten på kortet  som är gjort med Martha Stewart "Cherish".

Här kan ni se lite bättre hur kanten blev samt hur bandet är draget genom kortet.

Ser fram emot träffen på lördag i vuxenskolan, Kalmar.

Ha det så gott!!!

Kramizar Susanne

9 kommentarer:

Anneli Mellstrand sa...

Hur fint var inte detta på en skala 1- 10, en 10 poängare du har verkligen fått till det ............

Kram

//anneli

Susy sa...

Vilket ljuvlig vackert kort!

KRAM SUSY

Nina sa...

Det här var bara såå fint, och digisen är helt underbar. Lycka till med din träning och kost. Själv ändrade jag om mina kostvanor för ett årsedan och jag har tappat 15 kg. Ha det så gott. Kram Nina

Pillan sa...

Kanonsött kort!!
Kram

Louise sa...

Det är helt underbar kort du har gjort. Har ju haft turen att få se det live med. Du har verkligen fått ihop det på bästa sätt.

Kram Louise

ÅÅÅ står och gapar kram Emilia

Eva sa...

Låter trevligt med kostrådgivare och egen tränare...lycka till med det sunda livet!
Kortet blev ju så vackert när det blev klart...men det blir det ju alltid när du har donat färdigt på ditt vis.
kram
ses på lördag
Eva

Pysseltokiga Marie sa...

Hej Susanne!
Sååååå ljuvligt vackert kort du gjort. Helt underbart:)) Du kan du.
Jag önskar dig och maken ett stort lycka till:)) ni kommer att klara det:)

Må så gott, och var rädda om varann

Kramizar Marie

Chris_P sa...

Det är superfint!! Helt ljuvligt!

Ha en trevlig helg!

Evas Pyssel sa...

Vad duktiga ni är som tagit tag i träning och kostförändring. Vem skulle inte behöva det ?? Längtar efter mina långa sköna promenader med Ajax, nu när både vovven och vägarna ordnat till sig. Kortet är helt underbart !!! Kram Eva